2006 - 2023 - 17 χρόνια Provence Deli

Οι τρόποι πληρωμής είναι:

 

1) με χρεωστική και πιστωτική κάρτα στην παραγγελία. Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi e-Commerce" και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

2) Με τραπεζική κατάθεση πριν την αποστολή στον παρακάτω λογαριασμό της Τράπεζας EUROBANK:

ΙΒΑΝ: GR2402603640000130200881780
Δικαιούχος: PROVENCE MON IKE

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλώ σημειώστε πως τραπεζικά εμβάσματα θεωρούνται ολοκληρωμένα όταν έχει πιστωθεί στον λογαριασμό της εταιρείας η αξία της παραγγελίας απαλλαγμένη από έξοδα τραπεζικών συναλλαγών.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί παραγγελίες που δεν έχουν πιστωθεί στον λογαριασμός της ή έχουν πιστωθεί με επιβάρυνση προμήθειας ή άλλων εξόδων συναλλαγής. Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι απαραίτητη η αποστολή του αντίγραφου εμβάσματος στο eshop@provence.gr

3) με αντικαταβολή μετρητοίς για τις παραγγελίες εντός Αθηνών πλην νήσων Πειραιώς.

4) με αντικαταβολή με κάρτα για τις παραγγελίες εντός Αθηνών πλην νήσων Πειραιώς..

Η διαθεσιμότητα του κάθε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από τον τόπο και τρόπο παράδοσης και αναλύεται ως ακολούθως:

 

Α) ΑΘΗΝΑ :

Για τις παραγγελίες με παράδοση ίδια ημέρα:

1. με χρεωστική και πιστωτική κάρτα στην παραγγελία

2. με τραπεζική κατάθεση. Απαιτείται η αποστολή αντίγραφου εμβάσματος από τον πελάτη έως τις 12:00. Το έμβασμα πρέπει να είναι από την ίδια τράπεζα ή από άλλη με χρήση εντολής «iris» άμεσης πίστωσης.

 

Για παραγγελίες με παράδοση εντός 2 εργάσιμων

Με χρεωστική και πιστωτική κάρτα στην παραγγελία

Με αντικαταβολή μετρητοίς.

Με χρεωστική και πιστωτική κατά την παράδοση.

Με τραπεζική κατάθεση.

 

Β) ΛΟΙΠΕΣ περιοχές και πόλεις της Ελλάδας πλην των ανωτέρω:

1. Με χρεωστική και πιστωτική κάρτα στην παραγγελία

2. Με τραπεζική κατάθεση.

 

2. ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ: ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΤΡΟΠΟΙ & ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

Όλοι οι παρακάτω αναφερόμενοι χρόνοι παράδοσης αφορούν παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί έως τις 14:00 εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Παραγγελίες μετά τις 14:00 λογίζονται ως παραγγελίες της επόμενης ημέρας.

 

Α) Παράδοση στην διεύθυνση του πελάτη στην ΑΘΗΝΑ (περιλαμβάνονται όλοι οι δήμοι της ΑΤΤΙΚΗΣ πλην των δήμων με ταχυδρομικό κώδικα από 19000 έως 19999 και νησιών):

Ημέρες και ώρες παράδοσης. Οι παραδόσεις γίνονται όλες τις ημέρες πλην Κυριακής μεταξύ 10:00 και 18:00 με van ψυγείο της εταιρείας ή άλλα κατάλληλα μέσα. Για παραδόσεις μεταξύ μικρότερου χρονικού ορίου πχ 16:00 με 18:00 ή μετά τις 18:00 ο ΠΕΛΑΤΗΣ οφείλει να το γνωστοποιεί κατά την υποβολή της παραγγελίας αναφέροντας σχετικά στο πεδίο «σχόλια παραγγελίας». Κατόπιν επιβεβαιώνεται από την Provence ως προς την εφικτότατα παράδοσης.

Κόστος αποστολής: Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με τον επιλεγμένο χρόνο παράδοσης:


1. Παράδοση την ίδια ημέρα: Το κόστος αποστολής για τις παραγγελίες με παράδοση την ίδια ημέρα είναι δεκαπέντε ευρώ (15€) για παραγγελίες έως εκατό ευρώ (100€.) Για παραγγελίες άνω των εκατό ευρώ (100€) το κόστος μεταφοράς είναι δωρεάν για τον πελάτη.

Η παράδοση της παραγγελίας την ίδια ημέρα είναι εφικτή μόνο για τις παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί έως τις 12:00 πμ και απαιτείται τηλεφωνική επιβεβαίωση από τον πελάτη για την ορθή και έγκαιρη λήψη της από την Εταιρεία.

 

2. Παράδοση εντός εργάσιμων 2 ημερών. Το κόστος αποστολής για τις παραγγελίες με παράδοση εντός 2 εργάσιμων είναι επτά ευρώ (7€.). Για παραγγελίες άνω των εβδομήντα ευρώ (70€), το κόστος μεταφοράς είναι δωρεάν για τον πελάτη.

 

Β) Παράδοση στην διεύθυνση του πελάτη στα προάστια Αθηνών (ΤΚ 19000 έως 19999)

Ημέρες και ώρες παράδοσης: Οι παραδόσεις γίνονται όλες τις ημέρες πλην Κυριακής μεταξύ 10:00 και 18:00 με van ψυγείο της εταιρείας ή άλλα κατάλληλα μέσα. Για παραδόσεις μεταξύ μικρότερου χρονικού ορίου πχ 16:00 με 18:00 ή μετά τις 18:00, ο ΠΕΛΑΤΗΣ οφείλει να το γνωστοποιεί κατά την υποβολή της παραγγελίας και να επιβεβαιώνεται από την Provence ως προς την εφικτότατα παράδοσης.

 

Κόστος αποστολής :

Το κόστος αποστολής είναι δεκαπέντε ευρώ (15€) για παραγγελίες αξίας έως πενήντα ευρώ (70€). Για παραγγελίες αξίας από πενήντα ευρώ (70€) έως εκατό ευρώ (120€) το κόστος αποστολής είναι επτά ευρώ (7€). Για παραγγελίες άνω των εκατό ευρώ (120€) δεν χρεώνεται στον πελάτη κόστος αποστολής.

Η παράδοση της παραγγελίας εκτελείται εντός τριών εργάσιμων ημερών από την λήψη της παραγγελίας.

 

Γ) Παράδοση στο κατάστημα Provence, Θεοφάνους 12, Αμπελόκηποι 11523, 2108981435.

Η παράδοση της παραγγελίας δύναται να πραγματοποιηθεί εντός 4 ωρών από την αποστολή της παραγγελίας εφόσον αυτή έχει τοποθετηθεί έως τις 12:00 πμ και απαιτείται τηλεφωνική επιβεβαίωση. Η παραλαβή τους γίνεται από τις 14:00 και μέχρι το κλείσιμο του καταστήματος. Δεν υπάρχει κόστος παράδοσης για τον πελάτη. Οι ώρες λειτουργίας αναφέρονται εδώ: https://g.page/provencedeli?share

 

Δ) Παράδοση σε ΛΟΙΠΕΣ περιοχές και πόλεις της Ελλάδας πλην των ανωτέρω:

 

Η αποστολή γίνεται σε θερμομονωτική συσκευασία από φαρμακευτικού τύπου φελιζόλ με παγοκύστες ικανη να διατηρήσει την επιθυμητή θερμοκρασία για 70 ώρες με εξαίρεση τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και τις αποστολές με μεταφορικές εταιρείες που χρησιμοποιούν ψυκτικά μέσα κατά την αποστολή.

1) Με εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex.

 

Τόπος παράδοσης: Ο Πελάτης μπορεί να επιλέξει να παραλάβει ο ίδιος από κατάστημα Speedex στο ωράριο που λειτουργεί αυτό, ή κατόπιν επικοινωνίας με την Speedex να παραλάβει στην διεύθυνση της επιθυμίας του, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

 

Χρόνος παράδοσης. Παραγγελίες που τοποθετούνται μεταξύ Δευτέρα και Τετάρτης παραδίδονται εντός τεσσάρων εργάσιμων ημερών σε υποκατάστημα Speedex. Παραγγελίες που τοποθετούνται μεταξύ Πέμπτης και Κυριακής παραδίδονται στις ίδιες ημέρες την επόμενη εβδομάδα.

 

Για την επιλογή παραλαβή από κατάστημα Speedex ως χρόνος παράδοσης ορίζεται ο χρόνος έως την παράδοση στο κατάστημα Speedex και όχι έως την παραλαβή από τον πελάτη. Για την επιλογή παραλαβή στην διεύθυνση του Πελάτη δεν υπάρχει δέσμευση χρόνου παράδοσης.

 

Ημέρες παράδοσης: Παραδόσεις μπορούν να γίνουν από Τρίτη έως Σάββατο.

 

Κόστος αποστολής: Το κoστος είναι 9,50€ για παραγγελίες μέχρι 70€. Για παραγγελίες από 70,01€ έως 120€ το κόστος αποστολής είναι 3,90 €. Για παραγγελίες άνω των 120€  δεν υπάρχει χρέωση για τα μεταφορικά. Το κόστος αποστολής περιλαμβάνει και το κόστος θερμομονωτικής συσκευασίας.

 

Ευθύνη Εταιρείας: Η Provence δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ως προς τον χρόνο παράδοσης της Speedex προς τον πελάτη όταν ο τόπος παράδοσης δεν είναι το υποκατάστημα Speedex και κατ’ επέκταση ως προς την καταλληλόλητα προς κατανάλωση των προϊόντων όταν η παράδοση γίνει κατόπιν των 70 ωρών, αρχής γενομένης από την παράδοση της εταιρείας σε Speedex Αθηνών. Η Provence συστήνει στους πελάτες για την αποφυγή καθυστερημένων παραδόσεων να επιλέγεται η παράδοση σε υποκατάστημα Speedex.

 

2) Με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών ή παράδοση σε πρακτορείο Αθηνών επιλογής πελάτη ή παράδοση σε ΚΤΕΛ

 

2.1. Με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών. Ο πελάτης αναλαμβάνει την κλήση και την διεκπεραίωση της μεταφοράς όπως και το κόστος αυτής:

Τόπος παράδοσης: Το κατάστημα Provence, Θεοφάνους 12, Αμπελόκηποι.

Χρόνος παράδοσης σε courier: Σε μία εργάσιμη ημέρα.

Κόστος συσκευασίας: 3 ευρώ.

 

2.2. Σε πρακτορείο μεταφορικής εταιρίας υπόδειξης του πελάτη.

Τόπος παράδοσης στον πελάτη: Οι αποθήκες του πρακτορείου μεταφορών.

Χρόνος παράδοσης στις αποθήκες Αθηνών του πρακτορείου: Εντός 2 εργάσιμων ημερών και σύμφωνα με την διαθεσιμότητα του πρακτορείου.

Κόστος αποστολής: επτά ευρώ (7,00€) για παραγγελίες άνω των πενήντα (50,00€), δώδεκα ευρώ 12,00€ για παραγγελίες κάτω των 50€ 

 

2.3. Σε ΚΤΕΛ υπόδειξης του πελάτη:

Τόπος παράδοσης: Τα ΚΤΕΛ Αθηνών

Χρόνος παράδοσης στο πρακτορείο: Εντός 2 εργάσιμων ημερών και σύμφωνα με την διαθεσιμότητα του ΚΤΕΛ.

Κόστος αποστολής: επτά ευρώ - 7€

 

3. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, πρόβλημα λειτουργίας εξυπηρετητών (servers) κλπ) δεν είναι δυνατό, ή εκτιμούμε ότι είναι αρκετά πιθανόν, να μην παραδοθεί η αποστολή της παραγγελίας εντός του προκαθορισμένου χρόνου, η εταιρεία ενημερώνει τον Πελάτη θέτοντας στην διακριτική ευχαίρεια του να αποφασίσει ή να μεταθέσει την παράδοση ή την ακύρωση της παραγγελίας.

4. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ.

Το Provence διαθέτει το λογισμικό για να αποσύρει αυτόματα από τον ηλεκτρονικό κατάλογο προϊόντα που έχουν διάρκεια διατηρησιμότητας μικρότερη των 7 ημερών. Συνεπώς μπορεί να εγγυηθεί ότι όλα τα προϊόντα έχουν κατ’ ελάχιστον 3 ημέρες από την ημέρα παράδοσης μέχρι την λήξη τους.

Εγγραφήκατε επιτυχώς στο newsletter μας!
Αυτή η διεύθυνση email υπάρχει ήδη.