2006 - 2024 - 17 χρόνια Provence Deli
Εξαντλήθηκε
Ειδοποιήστε με
Culatello Di Zibello Dop Pelato Crocedelizia 1ετουσ ωρ/σης
27,00€
80 γραμμάρια
Culatello Di Zibello Dop Pelato Crocedelizia 1ετουσ ωρ/σης
Einai ο,τι καλυτερο διαθετει η ιταλια σε προσουτο. Από το χωριο zibello στην επαρχια που γεννηθηκε το προσουτο την εμιλια ρομαγνια. Ωριμαζει σε φυσικα κελαρια για τουλαχιστον ένα χρονο και επειτα μεσα σε καρασι για 2 ημερες. Το pelato έχει...
27,00€
80 γραμμάρια
Jamon (Ham) Curado Serralba Desh Limpio
6,70€
80 γραμμάρια
Jamon (Ham) Curado Serralba Desh Limpio
- Γευστικές Σημειώσεις:Σημαντική Σημείωση:Οι φωτογραφίες είναι όσο το δυνατόν πλησιέστερες στην πραγματική εικόνα του είδους, ωστόσο δεν μπορεί να είναι σε όλες τις περιπτώσεις οι πραγματικές και συνεπώς δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν ως χαρακτηριστικό του προϊόντος και επομένως κριτήριο...
6,70€
80 γραμμάρια
Jamon Iberico Bellota 5 Ετη Ωρίμανσης
23,20€
80 γραμμάρια
Jamon Iberico Bellota 5 Ετη Ωρίμανσης
- Γευστικές Σημειώσεις:Σημαντική Σημείωση:Οι φωτογραφίες είναι όσο το δυνατόν πλησιέστερες στην πραγματική εικόνα του είδους, ωστόσο δεν μπορεί να είναι σε όλες τις περιπτώσεις οι πραγματικές και συνεπώς δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν ως χαρακτηριστικό του προϊόντος και επομένως κριτήριο...
23,20€
80 γραμμάρια
Jamon Iberico Ceb
9,30€
80 γραμμάρια
Jamon Iberico Ceb
Κατα τους περισσοτερους γευσιγνωστες το χαμον ιμπερικο ειναι η επιτομη στο οριμασμενο χοιρομερι. Με κρεας αποκλειστικα απο τους μαυρους χοιρους ιμπερικο που αναπτυσσονται με μοναδικη τροφη τα βελανιδια και το καλαμποκι, το χαμον ιμπερικο σεμπο χαρακτηριζεται απο το πλουσιο ενδομυικο...
9,30€
80 γραμμάρια
Prosciutto San Daniele Adobbo 18m Fagolar
7,20€
80 γραμμάρια
Prosciutto San Daniele Adobbo 18m Fagolar
Στο san daniele δικαιως μπορουνε να καυχιουνται πως κανουν ενα απο τα καλυτερα προσουτο της ιταλιας. Ποπ σε μια πολυ μικρη περιοχη της βα ιταλιας, το προσουτο αυτο χαρακτηριζεται για τα γλυκα και ισορροπημενα αρωματα του. Ο fagolar ειναι απο...
7,20€
80 γραμμάρια
Εγγραφήκατε επιτυχώς στο newsletter μας!
Αυτή η διεύθυνση email υπάρχει ήδη.